Bijproducten houten vloeren

Luchtbevochtiger

€ 175,00

Luchtbevochtiger

€ 175,00

Als er in een ruimte een te lage luchtvochtigheid heerst, kan een luchtbevochtiger uitkomst bieden. Een te lage luchtvochtigheid is bijvoorbeeld slecht voor muziekinstrumenten, houten vloeren en tropische planten. Maar u kunt er ook keelpijn of droge ogen van krijgen. De relatieve luchtvochtigheid van een houten vloer behoort tussen 45-65% te zijn. 0,40 liter per uur.

Hygrometer

€ 19,95

Hygrometer

€ 19,95

Uw houten vloer dient tussen de relatieve luchtvochtigheid van 45-65% te blijven. Juist dit apparaatje meet voor u deze waarde (H%), daarbij wordt de temperatuur in graden celsius aangegeven.

 

 

Heeft u onze bestaande topcoat, dan kunt u deze olie gebruiken om uw vloer te voorzien van een nieuwe laag. Ook kunt u er planken mee bijwerken.

Sparky PU (poly urethaan) lak op oplosmiddel basis. Een goede kwaliteit lak voor een langdurige bescherming van uw houten vloer.

Betonlijm 15 kilo

€ 134,95

Betonlijm 15 kilo

€ 134,95

Parketlijm P-E90 is een 1 componenten zonder oplosmiddelen, daar lijmen wij de vloerdelen mee op beton.

Heeft u een vloer voorzien van een Sparky topcoat, dan is dit de onderhoudsolie, breng aan met een doekje en laat het drogen. Is de vloer wat zwaarder versleten, overweeg om de vloer te reinigen met de Sparky power cleaner (industrieel reiniger!) en zet een laagje topcoat olie op.

Alleen voor top coat afgewerkte vloeren in een sterke white wash bijvoorbeeld star 7.

Kleur olie kunt u in verschillende kleuren krijgen. Breng de olie op met een spons en laat deze enkele minuten intrekken, wrijf de olie uit met de nerf van het hout mee totdat deze er homogeen uit ziet. Met 1 liter doet u ongeveer 20 m2.

Spanveer per stuk

€ 2,95

Spanveer per stuk

€ 2,95

Te gebruiken om de vloer aan de zijkanten op spanning te houden.

Zilvertape

€ 4,95

Zilvertape

€ 4,95

Isolerende zilvertape om ondervloeren met elkaar te verbinden.

Nadenlijm

€ 10,95

Nadenlijm

€ 10,95

Houtlijm om de mes en voeg van planken aan elkaar te lijmen. D3 lijm.

Een op water gebaseerd onderhouds- en reinigingsmiddel ineens voor met (hard)wasolie of was geimpegneerde behandelde houten vloeren. Wax & Clean zorgt voor een anti-slip effect en de dunne laag geeft bescherming tegen vocht en vlekken.

Voor oxidatieve olie bestaat deze onderhoudsolie, breng ruim op, de olie trekt in het hout en beschermd deze.

Een industriele reiniger om de vloer echt mee schoon te maken. Vlak voor het onderhoud of om een keertje diep te reinigen. Volg de instructies op de verpakking en bescherm ogen en handen bij sterk of puur gebruik.

Deze webshop is eigendom van:  Bax Holding BV

Harselaarseweg 75-77 | 3771 MA BARNEVELD | 0342 - 420 880 | verkoop@baxhouthandel.nl

Bax Houthandel BV: KvK nr: 320 87775 | BTW nr: NL8104.47.101.B01