Zie onze algemene verkoop voorwaarden, artikel 12 is specifiek voor internet aankopen:

 

Artikel 12 Internet aankopen

12.1 U heeft recht op een deugdelijk product. Is het product niet deugdelijk dan kunt u dit terugsturen en de kosten zijn voor Bax Houthandel.

12.2 Wilt u bedenktijd, vul ons formulier in op de webshop site voordat u een bestelling plaatst, stuurt u het deugdelijk product terug dan zijn de verzendkosten voor u.

12.3 De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Deze 14 dagen gaan in na de dag waarop u het product ontvangt. Bij diensten eindigt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop u bestelt. Maakt U gebruik van deze bedenktijd? Dan ontbindt U de overeenkomst. Dit betekent dat u de overeenkomst ongedaan maakt. Totdat de bedenktijd voorbij is, kan u zonder opgave van redenen ontbinden. Bestelt u verschillende producten tegelijk? Maar levert Bax Houthandel deze niet tegelijkertijd? Dan gaat de bedenktijd pas in nadat het laatste product van de bestelling is geleverd.

12.4 U krijgt uw volledig aankoop terug inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gezonden product.